Kvällsfika

 
 
Hej!
 
Idag har jag fått en hel del gjort faktiskt. Jag har totalrensat min garderod, vilket verkligen var på tiden. Det har varit så kaos där inne, allt bara läggs på en hög för jag har inte orkat brytt mig. Men nu är det jättefint där i iaf! Jag har rensat underkläder, badkläder, hudvårdsgrejer och maaassa kläder. Underkläder och strumpor rensar jag aldrig, bara köper nytt och bygger på berget. Nu väntar jag bara på en plats på loppisen här i Sandviken så ska jag sälja iväg massa (underkläderna och det ska jag kasta). 
Efter rensningen så satt jag mig vid datorn och kollade på en föreläsning. Nästa vecka är det ju dags för hemtenta så efter föreläsningen så läste jag massa inför den också. 
 
Ikväll är jag hemma själv för Robin är på hockey med hans jobb. Så som vanligt passar jag på att lyxa till det lite. ;) Robin har ätit toast två kvällar i rad nu, när jag inte har haft några points kvar.. Den här veckan har jag sparat min veckobonus också inför julbord på lördag. Så jag har varit så himla sugen!! Nu fick det bli två toast till middag iaf, så himla gott. Jag har även fixat lite kvällsfika i form av morot, gurka, päron och lite linschips. Finns mycket gott som man kan äta utan att det ska behöva "kosta" så mycket! 
Allmänt, Viktväktarna | Fika, Livet, Mat, Middag, Plugg | | En kommentar |
Upp