Frukost - Veckans vikt

Godmorgon! 
 
Här sitter jag i soffan och slappar lite innan det är dags att börja göra mig i ordning för skolan. Jag startade dagen med min favvosmoothie, tända ljus och younger på tvn. Har ni sett younger?? Så himla bra serie! Den finns på tv4play och det kommer ett nytt avsnitt varje måndag-torsdag. Nu har det precis börjat komma avsnitt från säsong 3 så har ni inte kollat har ni lite att kolla ikapp. :) Som sagt, superbra serie verkligen! 
 
Igår var det som vanligt dags för vägning. Jag skrev ju förra veckan att det skulle bli en tuff vecka och det blev det. Eller tuff och tuff, förutom Church Street i fredags så blev det även pinchos i lördags. Vi åt lunch där med mamma och company och efter lunchen gick jag, mamma, Peter och Jonathan på bio. Jag avstod biosnacks iaf, var ju som vanligt proppmätt efter pinchos. :) Men "dålig" mat leder ofta till mer dålig mat hos mig. Det blev lite tokigt tidsmässigt eftersom vi åt lunch där. Var inte hungrig på middag på kvällen men ju mer klockan blev desto mer sugen blev jag på något. Slutade med att jag mölade en halv påse ugnsbakade chips. ;P Men något som är "bra" när det blir såhär är ju att märka hur jag mår av det. Jag kommer nog aldrig tycka att saker blir äckliga även hur länge jag hållt mig från det (åt inte godis på ett år förut och det var lika gott efter det året som innan) MEN jag mådde ju inte direkt bra efter chipsen. Det leder inte direkt till något mer sug efter jag haft den liksom illamående-känslan. Tyvärr så glöms den bort efter några veckor. ;) Helgen ledde iaf till +0,2 kg på vågen. Känns ändå okej, 2 hekto är inget jag tänker deppa ihop över. Ny vecka nya tag! 
Nu ska jag som sagt börja göra mig i ordning för skolan! Ska träffa min grupp och jobba med vårt grupparbete. Ha en härlig dag. ♥
 
 
Allmänt, Viktväktarna | | Kommentera |
Upp